Så bokar du, steg för steg

Köp entrébiljetten

Entré lördag+söndag 1295:-

Biljetten betalas via kort eller faktura. Är ni flera som ska faktureras på samma faktura, vänligen kontakta oss så hjälper vi till med det. Observera att en fakturaavgift på 50 kr tillkommer/faktura. Bokningen är bindande och återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg.

Logga in

När du betalat får du ett mail med inloggningsuppgifter till klassbokningen. Mailet skickas automatiskt och ska komma direkt. Om du av någon anledning inte får det, hör av dig så skickar vi ett nytt. Spara dina inloggningsuppgifter om du vid ett senare tillfälle vill se vilka klasser du bokat.

Boka pass

När du anmält dig har du möjlighet att förboka sex aktiviteter/dag. Du får självklart delta på fler i mån av plats. De förbokade aktiviteterna går inte att ändra i systemet, utan ev. byte sker i vår infodisk under helgen. Du hittar till klasserna under fliken “Gruppträning” nedan. Klicka där och gå vidare genom att trycka dig fram till rätt datum, 13-14 oktober. De klasser som blir fulla markeras röda i schemat på vår hemsida. Alla salar är i nära anslutning till varandra. (OSD, Storsjöbadet, utomhus)