Anna Karlstedt

Anna jobbar till vardags som förskollärare och har en bakgrund som hälsopedagog och massör. För henne har rörelse och hälsa alltid varit ett stort intresse. Yogan mötte hon för över 20 år sedan i Kalifornien, men det dröjde till 2015 innan hon blev yogaledare på Friskis och Svettis. Yoga är ett fantastiskt system som stärker oss i att vara människa. Vi stärker de muskler som krävs för att vara upprätta och i rörelse samt ökar rörligheten i kroppen. Men det fina är att vi på köpet hittar sätt att känna inåt och öka förståelsen för oss själva och våra kroppar. Annas förhoppning är att alla deltagare går ut från hennes klass med en skön känsla av att ha gjort gott för sig själva.

Yoga

Under den här klassen tränar du många kvaliteter på samma gång. Känslan är lugn men fysisk, meditativ men energifylld. Yoga ställer inga krav, det är du och din kropp som bestämmer.
Den här yogaklassen är grundad på Hatha-yogan och har utvecklats för att passa många. En klass består av olika yogaövningar, asanas, som tillsammans ger din kropp funktionell träning och ditt sinne harmoni.