Anna Permansson Reuterberg

Anna är leg. dietist med specialinriktning på Idrottsnutrition sedan 2012 och driver företaget Kost och Idrott by Anna. Hon har under flera års tid coachat andra idrottare med kostupplägg inför träning och tävlingar (ex. Svensk Klassiker, Maraton och Ironman) för att uppnå bästa idrottsresultat. Hon tränar själv triathlon och längdskidåkning och är f.d. tävlingssimmerska. 

Hon är utbildad styrketräningsinstruktör, hälsoprofilsbedömare (HPB) och massör och med en bakgrund som hälsocoach ser hon till helheten för välmående och balans när du söker en sund livsstil. Men framför allt vet hon vad som krävs när du har högt uppsatta mål och det verkligen gäller att prestera på topp. Läs mer på www.kostochidrott.se för att utforma ditt individanpassade upplägg.

Träning+mat ger resultat. Idrottsnutrition för dig som vill prestera.

Har du tränat hårt och länge men når ändå inte de träningsresultat du vill? Oavsett om du tränar inför ett lopp, tävling eller är mitt under träningssäsongen så påverkar maten. Av alla de timmar du spenderar i träningsskorna så blir resultatet aldrig bättre än det bränsle du förser kroppen med. Denna klass är för dig som vill veta mer om kostens påverkan och få verktyg för att själv börja optimera din träning idag!

Vad tusan ska jag äta?

Denna föreläsning är för dig som motionerar och strävar efter att få ihop träning, kost och hälsa i vardagen. Hur ska du äta? Hur ska du hinna? Stämmer myten? Vad behöver du äta? Under denna stund pratar vi högt och lågt om matmyter, kostutmaningar i vardagen och vad din kropp behöver på den träningsnivå du är.