Dansa!

En dansklass där du får en koreografi som du kan gå ALL IN & FULL OUT med.
Känn, lyssna, uttryck, LEV, släpp taget, fyll på, känn ännu mer – och DANSA!

Passar dig som tycker om att dansa, du kommer kunna skala av, växla upp – eller hålla dig någonstans i mitten – beroende på vad du vill, behöver och och känner för. 

 

 

Åsa Fornander

Åsa är en dansare, yogi, instruktör, pedagog, entreprenör och kreatör med många års utbildning och erfarenhet av branschen – känd för att vara up2date med musik, trender och vad som är på gång – samtidigt som hon hittat sin egen plattform att stå på, där ledorden är kvalitet, kreativitet och personlighet. Hon  har presenterat – och presenterar ofta – på events både internationellt och på hemmaplan. Hon har tre egna gruppträningskoncept som hon skapat och lanserat; AfHo®, Barre Move (tillsammans med Maria Olofsson) samt Dance Detox Flow. Åsa arrangerar också egna retreats och en egen dansresa till New York som i September händer för 7e året.

2016 vann hon Guldhjärtat som årets gruppträningsinstruktör. 

För mer info om Åsa: www.asafornander.com   Instagram: @fornandera

Dance Detox FLOW

Det här är ett förekoreograferat danskoncept i gruppträningsform. Inspirationen kommer från jazz och modern/nutida dans (contemporary style) och undervisas i en tillgänglig och prestigelös form. Klassen är uppdelad i 3 delar, uppvärmning, golvdel och koreogafidel som undervisas i ett flöde till musik. Vi använder hela kroppen och jobbar med rörelser på/i /med olika nivåer, riktningar, rörelseplan och kvaliteter. Ett av konceptets huvudsyften är att detoxa från stress och olust – och istället boosta inifrån med energi, positiva tankar/känslor och kraft.

Att få känna sig stark – och graciös             Närvaro och fokus            Lite som yoga – men dans

http://asafornander.com/dance-detox-flow/

Passar dig som vill dansa – inga redskap