Åsa Wiklund

Åsa Wiklund är den talangfulla löparen som på bara några år seglade upp bland Sverigeeliten i långdistanslöpning. Hon är ”många bollar i luften” i egen person & älskar att driva utveckling vare sig det gäller deltagare i löpargruppen eller som strategisk utvecklare inom dagligvaruhandeln. Något du kanske inte visste var att Åsa fick reda på att hon skulle bli mamma för första gången när hon var i sjunde månaden. Med den erfarenheten i bagaget vet hon verkligen vad som krävs för att lyckas få in träningen parallellt med övriga bestyr i vardagen. Hon vill inspirera till glädjefylld löpning & tränar nästan uteslutande själv sina pass med båda barnen i löpvagnen!

Teknikpass med löpteknikens grunder

Ett teknikpass med fokus på att sätta de grundläggande delarna i ett skonsamt och ergonomiskt löpsteg. Under 45 minuter arbetar vi med löpskolning, dynamisk rörlighet och avslutar med stegringsintervaller där vi arbetar in de löptekniska övningarna med högre puls.

.

Att sätta mål & planera din löpträning

Följ med på Åsas resa från 45 min på milen ner till 36 min på två år, att få springa SM och kvala till EM & de erfarenheter det gav henne. Hon lyfter vikten av målbilden, kontinuitet & sin skadehistorik. Såklart med handfasta tips som du kan ta med dig!