Caroline Strömberg

Ena dagen hittar du Carro som butikschef hos Peak Performance i Östersund, nästa dag på en bergstopp i Alperna för en tävling i extremskidåkning, för att senare under kvällen kreera nya aktiviteter med det kvinnliga actionsportnätverket InspireUs som hon är en av krafterna bakom. Med tre jobb som alla vävs in i varandra och som var och ett för sig lätt går över tiden för en heltidsanställning gäller det att veta var det finns plats för återhämtning. Yogan har varit en del av Carros liv i över 15 år och har blivit det andrum som behövs för att kunna varva ner, släppa det som varit och skifta fokus mot det som komma skall.

Trots många års egen erfarenhet var det först 2018 som Carro började leda klasser på Friskis. ”För mig har Friskis yoga den där enkelheten som gör att alla kan yoga prestationslöst och känna närvaro i stunden utan att väva in varken historia eller framtida mål”

Under Boostersund presenteras denna klass ihop med Peak Performance som en del i deras arbete med att inspirera fler människor till en aktiv och hälsosam livsstil

Yoga Peak Performance

Rörlighet, uthållig styrka, balans och andning. På Yoga tränar du många kvaliteter på samma gång. Känslan är lugn men fysisk, meditativ men energifylld. Yoga ställer inga krav, det är du och din kropp som bestämmer.
Friskis Yoga är grundad på Hatha-yogan och har utvecklats för att passa många. Ett pass består av olika yogaövningar, asanas, som tillsammans ger din kropp funktionell träning och ditt sinne harmoni. Yoga passar både dig som är van och dig som inte har tränat yoga innan.Det som känns stramt och stressat blir med Yoga mjukt och närvarande. Hitta in till din kropp och ditt sinne.