Joakim Teiler

Joakim är licensierad instruktör och vidareutbildad med bl.a. en Masterutbildning i aerobics. Han har jobbat med friskvård, utbildningar inom gruppträning och som gruppträningsinstruktör i över 20 år och brinner för dans.
Till vardags är Joakim idrottslärare och folkhälsovetare med utbildning från GIH i Stockholm. Han är också en flitigt anlitad instruktör och föreläsare på event – och inspirationsdagar runt om i Sverige, när han inte instruerar på EGO i Sundsvall. Han är också en jäkel på att baka.

Latin-fusion

En medelavancerad, kraftfull, och fartfylld latin-fusionkryddad  klass med Joakims tre kännetecken; dynamik, flyt och det där lilla extra. Det blir jobbigt, svettigt och lustfyllt, med en liten höft, en liten snurr och så lite cha-cha. Alla kan dansa!

Disco

Fram med paljetterna, krustången och på med platå-dojjorna. Joakim tar dig tillbaka till det glada 70-talet. Tänk ”The Hustler”, Studio-54 och Travolta. En medelavancerad aerobic-danceklass, kryddad med skönt flyt och de bästa dansstegen från förr.