Kikki Monstha

Kikki är född och uppvuxen i Östersund och har sedan barnsben haft en omåttlig nyfikenhet på kroppen och dess obegränsade rörelsepotential. Hon bytte Jämtlands fagra landskap mot Londons smog med en tonårsrebells övertygelse och började landsvägscykla och boxas. Kikki jobbade flera år som dykinstruktör i Vietnam, Thailand och Malaysia/Borneo, men hittade sedan sitt kall i hälsa och fitness och blev till mestadels kvar permanent i London där hon jobbade bl.a. på Gymbox, KX Chelsea & H2 Bike Run.

När all martial arts och cykling började förvandla hennes hållning till något likt ringaren i Notre dame och det enda som hjälpte var yoga, så utbildade hon sig till Yoga- & BoxingYoga™-instruktör. Hon utvecklade Yoga för Sport och YogaCore som komplement till sina klienter. Jämtlandsblodet flyter dock tjockt (eller så blev hon för gammal för London) och sommaren 2017 gick flyttlasset till Frösön och hon hittas numera på Yoga Hub i Östersund och på Gym24 .

Instagram @hejtoday

facebook.com/hejtoday

BoxingYoga™

Ett yogabaserat träningssystem speciellt utformat för att förbättra fysisk styrka, bålstabilitet och flexibilitet.  Klassen består av boxningsteknik mixat med traditionella och innovativa yogaställningar och vi jobbar mycket med bål- och axelstabilitet för ökad rörlighet och styrka. Klassen är indelad i 12 ronder som utförs i ett kontinuerligt flow med intensitet anpassad till deltagarnas behov och förmåga.

Dynamic Vinyasa

Yoga för alla som gillar att svettas, utmana sig själva och kanske vill lära sig lite mer om anatomi och alignment i asana. Vinyasa är en klass med traditionella yogaställningar som utmanar balans, styrka, smidighet och flexibilitet. Vi jobbar igenom hela kroppen och tänjer våra mentala och fysiska gränser. Passar alla utövare då all asana anpassas efter dina egna förutsättningar och behov.