Kristin Wessman

Glad, social och har svårt att vara tyst – så är väl enklast att beskriva Kristin, både som privatperson och som instruktör.
Hon har dansat olika stilar och i olika forum under uppväxten men det var när hon flyttade till Östersund 1998, som hon gavs chansen att bli gruppträningsinstruktör på f.d. Jocks. “Eftersom du ändå tränar och hänger här på gymmet så mycket kan du väl lika gärna instruera”…och nu, många år senare, är det fortfarande en stor, viktig del av hennes liv – och kanske till och med ännu roligare nu!
Bor sedan 12 år tillbaka i Norrtälje tillsammans med sin familj, och instruerar på NTC – powered by Les Mills. Där har hon nöjet att få presentera flertalet Les Mills-koncept, såsom Sh`bam, LesMills BARRE, LesMills TONE, RPM mm.

LES MILLS BARRE™ MIX

LES MILLS BARRE™ är ett relativt nytt koncept från Les Mills. Klassen är 30 minuter och lyckas både värma upp, fördjupa rörelserna samt satsa på spänst och styrka med inspiration från den klassiska baletten. Här finns inga pekpinnar eller strama koreografer – här är man stjärna oavsett om man dansat tidigare eller inte. Under klassen får du chansen att stärka din kropp genom allt från små fokuserade övningar till stora graciösa rörelser och samtidigt träna upp din rörlighet på ett roligt sätt. Bara fötter eller strumplästen. Vi använder två mindre viktplattor under en del av klassen. 

Happy now!

En blandning av olika dansstilar och skön musik, både från förr och nu – perfekt för dig som gillar dans i alla former! Enkla, lekfulla koreografier med “glimten i ögat”, där varje låt har sin egen attityd och karaktär. Hitta din dans och ditt uttryck, på din nivå!

Take a seat

Med en stol som redskap ska vi leka fram uttryck och känsla, och ha roligt! Vi blandar hårt och mjuk, långsamt och snabbt samt stort och litet. En kul klass där ALLT är tillåtet och du verkligen kan våga ta för dig och släppa loss!