Marie Pettersson

Marie Pettersson är ledare på Friskis & Svettis där hon instruerat alltifrån jympa, mammaträning, träning för barn och ungdomar samt aerobic. Just nu leder hon StepExplode. Marie är också engagerad i Friskis utvecklingsarbete som uppföljare, där hon bland annat träffar ledare och utvecklar kvaliteten på klasserna.

Marie brinner för träning som ger energi och glädje men också att träning är ett tillfälle för människor att mötas – den härliga känsla som träning tillsammans ger. Att bli trött samtidigt som man känner att man har mer energi och ett leende när man har tränat klart! Förutom träningen kopplar hon av genom att läsa, fika och umgås med nära och kära samt sin familj som hon bor med i Lugnvik.

Step explode

Step explode är dans för dig som vill hårdträna. Det här är en kraftfull klass där stepbrädan ger dig både extra träningseffekt och mer dansutmaning, utan att blanda in krångliga steg och långa sekvenser. Varje låt har sin egen karaktär, koreografi och sätt att använda brädan. Karaktären på klassen är energirik, explosiv och effektfull. Det här är alltså dans med en stor portion power.