Maud Stålhandske

Och vem sjutton är Maud då? Jo, det ska ni lite kortfattat få veta.


Hon är butiksansvarig i Östersund på Fin InUnder och det är också genom den butiken som hon gör event, föreläsningar och showar loss i olika sammanhang. Scenen är hennes tidigare arbetsplats och det är så hon gillar att sprida kunskap och inspiration, via direktkontakten med människor. Hennes 
BH:skolor är omtyckta, troligen för att hon bjuder på sig själv, förmedlar informationen om underkläder genom att blanda allvar med humor och få mottagaren att känna igen sig. Träning var en stor del av hennes liv tidigare, idag i något mindre portion. Hon gick en musikalartistutbildning där danssalen, balettstången och gymmet var vardag. Och i Östersund jobbade hon under många år på gym som gruppträningsinstruktör med klasser som aerobics, danceaerobics, Afro Powerdance bland annat. Nu är det mest lättare skrot som lyfts på gymmet varvat med hundpromenader.

I butiken Fin InUnder hittar man stödplagg vid träning och de bästa SportBH:arna. Och det är det som hennes föreläsning handlar om, att hitta rätt stöd för kroppen och brösten. Ni skulle bara veta hur många olika namn vi har på våra kroppsdelar: Bubbelstuss, muffinsmage, änglavingar, sidotuttar m.m. Har du rätt stöd? Eller ger du efter för tyngdlagen?

Controlbody och SportBH – det perfekta paret. 

En mellanintensiv föreläsning där den utrustning som används är Mauds kropp. Du kan förvänta dig en Aha-upplevelse, skratt och förnyad syn på SportBH och komfortplagg.

Föreläsningen vänder sig till alla som har en kropp.