Simon Nilsson

Simon är personlig tränaren, gruppträningsinstruktören och coachen med glimten i ögat. En glad, positiv och driven kille som jobbar heltid på gymmet Endorfin i Alingsås. Trots många bollar i luften hinner han instruera flera olika koncept som ex. BODYATTACK, BODYPUMP, GRIT SERIES, LES MILLS SPRINT & CXWORX och även på egen hand träna CROSSFIT.

Simon ger alltid det lilla extra och det är något som hans deltagare alltid får ta stor del av och det bidrar till en oförglömlig träningsupplevelse.

Under BOOSTERSUND kommer Simon att bjuda på POUND, HIIT N´FUN och Grit Cardio.

Ni hittar honom på Instagram under namnet zupersimon

POUND®

SVETTAS! GLÄDJS! ROCKA! Plocka fram din största rockstjärna och bli energifylld i denna svettiga och ösiga klass. Istället för att lyssna på musik blir DU musiken i denna spännande helkroppsträning som kombinerar kondition, koordination och styrketräning inspirerad av att spela trummor. Vi använder oss av RIPSTIX som är lättviktade trumpinnar konstruerade speciellt för att utföra POUND på ett effektivt och grymt sätt!

GRIT® CARDIO 30 MIN

Klassen från Les Mills som får dig att ge allt och lite till. Maximera din uthållighet genom kroppsviktsövningar som utmanar din kondition. Du kommer bli förvånad över hur mycket du kan tänja dina gränser med en peppande och motiverande coach vid din sida genom passet.

HIIT N´ FUN 45 MIN

HIIT N FUN – Tufft men lekfullt! Räkna med att kliva ur din comfortzon och träna hela kroppen. Ett pass där vi utmanar både flås och styrka i övningar du kanske aldrig testat förut. Förutom en träningsvärk du sent kommer att glömma kommer träningen att locka fram ett och annat glädjeskratt!

TGIT – Thank God it´s TABATA

Rolig och högintensiv intervallträning för hela kroppen som en perfekt start på BOOSTERSUND 2019! Klassen är upplagd i korta intervaller där styrka kombineras med kondition. Alla övningar kan anpassas efter din egen förmåga. 3, 2, 1…KÖR!